Rose Mallow

In oktober 2013 ben ik gestart met mijn Kattenoppas Rose Mallow. Een kattenoppas aan huis, waar ik de katten in hun eigen vertrouwde omgeving liefdevol verzorg. Inmiddels ben ik zeveb jaar verder en het heeft me prettig verbaasd dat er zoveel baasjes zijn die het welzijn van hun katten hoog op hun lijstje hebben staan. Naast hun hapje en drankje krijgen de katten alle aandacht tijdens het oppassen die ze nodig zijn. Iedere kat heeft zo zijn eigen ritueel en laten me daar graag aan deelnemen, sommige katten kijken liever even de kat uit de boom :). Zoveel verschillende katten met ieder hun eigen karakter, dat maakt het oppassen leuk en soms een uitdaging.

Door de verschillende karakters van mijn oppaskatten wilde ik me verdiepen in het gedrag van deze mooie dieren, waarom was die ene kat onzindelijk en waarom beet die andere kat de eigenaren en de mensen die daar op bezoek kwamen. Dat intrigeerde mij. In januari 2015 ben ik dan ook gestart met de opleiding Gedragstherapeut voor Katten bij de Tinley Academie. Deze opleiding heb ik met goed gevolg afgerond. Vanaf januari 2018 ben ik Gediplomeerd Gedragsdeskundige voor katten.

Het gedrag van katten is ook vaak te beïnvloeden door of met speeltjes, een krabpaal, een juiste kattenbak of bijvoorbeeld een eigen rustplek waar ze zich kunnen terugtrekken. Ik zag vaak dat net de verkeerde speeltjes werden gekocht, of een te kleine kattenbak. Reden om naast de kattenoppas en de gedragstherapie nu ook Rose Mallow's Winkel voor katten op te zetten. Een juist assortiment op basis van mijn eigen ervaring als Kattenoppas & Gedragstherapeut voor Katten.

Afijn enthousiast, gedreven en met veel passie ben ik mijn hobby aan het ontwikkelen. Ik besef dat ik mij hier heel gelukkig mee mag prijzen, zo voel ik dat ook. En wat zou het mooi zijn dat ik door deze passie kan bijdragen aan een beter welzijn voor de kat en haar omgeving. Ik ga die uitdaging graag aan.
Stacks Image 94
Kattengedragstherapie

Na 3 jaar studie bij de Tinley academie ben ik afgestudeerd als Gedragstherapeut voor Katten. Het is heerlijk als je een kat hebt, die fijn bij je op schoot ligt of gewoon gezellig bij je is, niet aan meubels krabt, niet angstig, agressief of onzindelijk is. Het zorgt ervoor dat je als eigenaar geniet van deze mooie, bijzondere dieren. Echter katten kunnen gedragsproblemen hebben of krijgen, waardoor je als eigenaar teleurgesteld, gefrustreerd en gestressed kan raken. Je wilt tenslotte het allerbeste voor je huisdier.
Ik kan u helpen de kat beter te begrijpen en het probleem op te lossen c.q. te verbeteren.

Meer weten, ga naar Rose Mallow
Stacks Image 98
Kattenopppas

Mijn passie is katten. Ik ben opgegroeid met katten. Ik verzorg uw huisdieren in hun eigen vertrouwde omgeving en geef professioneel advies bij probleemgedrag. Onbezorgd een weekend weg, lekker op vakantie of direct een oppas nodig. Ik verzorg uw katten liefdevol tijdens uw afwezigheid. Ook voor een kat of poes geldt dat ie zich prettig voelt in zijn eigen omgeving. Ik merk dat ook aan mijn eigen kat en poezen als ik op vakantie ben. Kleine huisdieren zoals cavia’s, konijnen, vissen en vogels worden ook goed verzorgd. Ik zorg ervoor dat het uw huisdieren aan niets ontbreekt als u er niet bent. Mijn kattenoppas is voornamelijk actief in Zwolle en omstreken.

Meer weten, ga naar Rose Mallow

Wanneer u de website bezoekt kan enige informatie worden opgeslagen (op uw eigen computer) in de vorm van een cookie om u automatisch bij een volgend bezoek te herkennen. Voor meer informatie verwijs ik u naar mijn Privacy verklaring